Golf, grin og god gastronomi – få en uforglemmelig dag med alt inkluderet!

Kom godt fra start med en af vores all inclusive golfpakker, der gør det nemmere end nogensinde før at komme i gang med golf! Men du skal skynde dig – vi har kun et begrænset antal pladser.

En golfoplevelse med det hele

Vores erfaring er, at golf er en sport for livet – derfor vil vi gerne give dig chancen for at opleve det under de absolut bedste forhold.

Golf-Ikoner-udstyr

Udstyr

Vi står for kvalitetsudstyr på dagen, som du frit kan låne, så du har de rette betingelser for at prøve spillet. Du skal bare møde op – så står vi for resten! 

Untitled-1.png

Fællesskab

Du vil opleve at blive en del af det store golf-community for en dag. Golf er for alle, og i klubhuset er der altid plads til at lade sig inspirere, spørge ind og tage ved lære af andre.

Golf-Ikoner-forplejning

Forplejning

Når sulten melder sig efter nogle fantastiske timers golfoplevelse, afslutter vi dagen, og fuldender det hele med en dejlig bid mad og lidt forfriskninger i det fri.

Golf-Ikoner-traener

Træner

Et medlem vil være din personlige mentor hele dagen, mens klubbens professionelle trænere står for selve undervisningen, så du sikres de bedste forudsætninger for at komme godt i gang.

Golf-Ikoner-natur

Smuk natur

Du kan frit benytte vores fantastiske træningsområder og driving range i løbet af dagen, hvor du med vind i håret og blussende kinder kan nyde de smukke naturomgivelser.

Golf er meget mere end en sport

Golf handler om meget mere end den lille, runde bold. Sporten er nemlig en god kombination af motion, frisk luft og hyggeligt samvær. Derfor mener vi det, når vi siger, at golf ikke bare er golf – men en sport for livet!

Populært som aldrig før

Golfsporten har udviklet sig til at være blandt danskernes foretrukne sportsgrene de seneste år – og det med god grund. Spillets mange facetter kræver nemlig dyb koncentration og fokus samtidig med, at der er et stort socialt fællesskab forbundet med at være medlem af en golfklub.

Sjov sundhed

En af de mange fordele ved golf er, at det er super sundt. Undersøgelser viser faktisk, at golfspillere lever 5 år længere end gennemsnittet. Det skyldes, at man typisk går 8-10 kilometer på en golfrunde, samtidig med at træningen styrker arme, ryg og ben-muskulaturen.

Sønderjyllands Golfklubs
all inclusive golfpakke

Med vores all inclusive golfpakke bliver du introduceret til golfsporten på bedste vis med professionel undervisning, lån af kvalitetsudstyr og får en dag i noget af det flotteste natur Danmark har at byde på. Så hvad venter du på?

kr. 299,-

Indeholder:

Udstyr

Vi sørger for at stille alt nødvendigt udstyr til rådighed, som du frit kan låne. Det eneste du skal medbringe er godt humør og et par gode sko.

Undervisning

På dagen vil vores professionelle trænere hjælpe dig i gang med dit spil, så du kan få styr på dine slag - og vide præcist, hvad du skal gøre for at ramme bolden rigtigt.

Lækker frokost

Du får nogle skønne timers socialt spil, undervisning og til sidst slutter vi dagen af med en skøn bid mad til at stille sulten!

Alt inkluderet

En nem pakkeløsning, der gør det simpelt for dig. Kort fortalt, så er vores all inclusive golfpakke perfekt til dig, der gerne vil opleve golf, men ikke helt ved hvor du skal starte.

OBS: Beløbet betales først, når du ankommer til Sønderjyllands Golfklub.

Hvad siger golfmedlemmerne?

klaus.png
Meget smukt sted. Gå en tur rundt i den flotte natur, tag en du holder af i hånden og nyd de skønne omgivelser. Men pas på - det er ekstremt vanedannende. Du risikerer at få lyst til en ekstra tur. ❤️
Peter Olholm
henriette.png
En af de bedste golfklubber, jeg har været på i området! Personalet er mere end bare venligt, og der er virkelig en "hjemlig" stemning rundt omkring i klubben. Jeg følte mig meget velkommen og vil bestemt anbefale alle at komme her. Uanset niveau.
Christina Andersen

Her finder du os:

Golfbanevej 3, 6360 Tinglev

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?

Ring på tfl. 54 55 41 47

Eller skriv til: Niels@sdjgolf.dk